Language: English | Dansk |
Aventia Energy

Virksomheden bag det helt nye tiltag på det danske elmarked

Som et helt nyt tiltag på det danske energimarked tilbyder vi energiforsikring til din virksomheds el-aftale, der kan sikre jer at tage del i de aktuelle elpriser på elmarkedet.

Det er nu endelig blevet en mulighed at kunne tegne en energiforsikring til dig og din virksomheds elpris, hvor tankegangen bygger på typen af hus- og bilforsikringsløsninger. Aventia Energy er på benene og klar til at indtage det danske energimarked med et helt nyt tiltag – energiforsikringsløsninger, der sikrer virksomheders elpriser.

CEO og stifter af Aventia Energy, Jan Carøe Lange, har i de seneste 30 år arbejdet indenfor energibranchen, hvor han blandt andet har siddet som storkundekonsulent hos EON. Hans mange års branchekendskab til energimarkedet har først og fremmest udmøntet sig i en ekspertviden indenfor feltet, der danner fundamentet for Aventia Energy. Tanken om at kunne tegne elaftaler uden spekulationer omkring, hvorvidt elprisen er god eller ej er opstået på baggrund af mange års erfaring med energimarkedet og dets udvikling, der viser, at markedets uforudsigeligheder kan have store økonomiske konsekvenser for energitunge virksomheder. Aventia Energy’s energiforsikring er en solid løsning for virksomheder til at skabe forudsigelighed i forhold til at tegne en bedre og billigere el-aftale.

Missionen om at give virksomheder den bedste forsikringsløsning til deres elpriser
Hos Aventia Energy følger vi dagligt elmarkedet tæt og holder os opdateret omkring elprisernes udvikling på el-markedet både indland og udland. Herigennem sikrer vi, at vi kan give vores kunder den rette rådgivning omkring deres el-indkøb og energiaftale. Det betyder, at vi dagligt tjekker den nordiske elbørs, Nord Pool, da det er stedet, hvor alt handel med strøm på det danske elmarked foregår. Her foretages der køb og salg af strøm, hvor elprisen grundet udbud og efterspørgsel fastsættes time for time. Med udgangspunkt i elmarkedetsudvikling de sidste 30 år opstod idéen om at tilbyde en erhvervsforsikring til større virksomheders el-aftale, hvilket nu er en realitet gennem vores to forsikringsløsninger, SPOT/MAX og FASTPRIS/FLEX.

Gennem SPOT/MAX får du og din virksomhed fleksibilitet og økonomisk sikring, da I tegner en el-aftale med en MAX-pris, der hele tiden følger markedsprisen – her er I sikret mod stigninger, hvor I samtidig er garanteret en gevinst, hvis SPOT/MAX-prisen ikke opnås. Med FASTPRIS/FLEX tegner du og din virksomhed en energiaftale, der skaber sikkerhed mod at betale overpris og samtidig giver en garanteret økonomisk gevinst, hvis markedsprisen bliver lavere end virksomhedens fastpris.

Med vores forsikringsløsninger skabes der sikkerhed omkring virksomhedernes elpriser, der gør det nemmere at foretage el-indkøb og sikre budgetter. Samtidigt undgår du og din virksomhed den spekulative del i forbindelse med at tegne en bedre og billigere el-aftale.

Meget mere end et forsikringsprodukt til virksomheders el-aftale
Vores opgave er først og fremmest at give virksomheder en bedre elaftale, der gør dem fri for at spekulere på, hvorvidt de har fået en god elpris eller ej. Vi ved, at elmarkedet kan være ugennemsigtigt og svær at navigere rundt i – særligt når det handler om at tegne en god energiaftale med en billig elpris på det rette tidspunkt. Som et nyt tiltag på energimarkedet får du og din virksomhed med vores forsikringsløsning mere end blot en forsikring af jeres elpris, da vi gennem vores løsninger også tilbyder:

– Afdækning af den samlede el-udgift. 
– Besparelse på el-indkøbene. 
– Uafhængig rådgivning. 
– En sparringspartner, der har fokus på jeres behov. 
– Ekspertviden indenfor elmarkedet.

Virksomheder kan derfor gennem vores energiforsikring af deres elpris få glæde af rådgivende sparring med personer, der har kendskab og erfaring indenfor energibranchen. At tegne en god energiaftale handler om at få en billig elpris, hvilket i høj grad afhænger af kendskab til, hvordan energimarkedet hænger sammen – med os som den rådgivende funktion kan virksomheder få glæde af gennemsigtighed af elmarkedet og sparring om netop den energiaftale, der passer til dem og deres behov.

Er du og din virksomhed blevet nysgerrig omkring muligheden for at forsikre jeres elpris, så kontakt os allerede i dag og hør nærmere – vi sidder klar på 96 82 82 81 og info@aventiaenergy.com

Close Menu