Tegn en spot-aftale, der sikrer jeres spotpris på el mod høje prisstigninger. SPOT/MAX er løsningsvalget til virksomheden, der skal have tegnet en ny el-aftale og ønsker fleksibilitet og økonomisk sikring i forhold til deres elforbrug.

Hvad indgår i SPOT/MAX?
• SPOT/MAX giver din virksomhed en fleksibel el-aftale, hvor I er sikret mod store prisstigninger på elmarkedet gennem en MAX-pris.

• Forsikringsløsningen garanterer dig og din virksomhed den reelle markedspris, hvor I er sikret en gevinst ved et prisfald på elmarkedet.

• SPOT/MAX giver virksomheder fuld fleksibilitet i form af ubegrænset forbrug og en elpris, der dækker netop din virksomheds behov.

Med en SPOT/MAX-løsning forsikrer I jer med ro i maven og er garanteret en bedre og billigere el-aftale over en længere årrække. 

spot-aftale spotpris på el

Hvordan fungerer en SPOT/MAX-løsning?
En SPOT/MAX-løsning sikrer, at I med virksomhedens spot-aftale undgår at betale overpris for jeres spotpris på el. I er samtidig en garanteret gevinst, hvis jeres MAX-pris ikke opnås. Hvis jeres MAX-pris overstiger den gennemsnitlige systemspot-pris, træder jeres forsikring i kraft.

Så simpelt sikrer en SPOT/MAX-løsning jer en billigere elpris
Systemspot-prisen falder og stiger ukontrollerbart på elmarkedet, og med en traditionel spot-aftale vil I både tage del i prisstigninger og opnå goderne ved et relativt fleksibelt prisfald. Den traditionelle spot-aftale er underlagt store udsving bundet på usikkerhed og gambling, hvor virksomheder tit og ofte bruger ressourcer på at foretage deres el-indkøb på det rette tidspunkt.

Som grafen illustrerer, får du og din virksomhed med en SPOT/MAX-aftale en sikkerhed gennem en MAX-pris, som den røde streg viser. Gennem jeres MAX-pris er I garanteret at undgå overpriser i forhold til markedsprisen og får fuldt udbytte i et prisfald på elmarkedet set ud fra jeres MAX-pris, hvilket de grønne felter på grafen viser. Den blå stiplet linje viser den gennemsnitlige systemspot-pris for aftaleperioden, som er jeres elpris. Hvis systemspot-prisen overstiger jeres MAX-pris, der er illustreret ved den gule stiplet linje, udbetales differencen mellem loftet og den gennemsnitlige systemspot-pris.

Læs mere om konsekvenserne ved en traditionel spot-aftale i vores nyhedsindlæg her.

pris-el-kwh-graf-spotaftale-spot

KONTAKT OS

AdressE

Østre Alle 102
9000 Aalborg

TELEFON

+45 96 82 82 81

Email

info@aventiaenergy.com

Close Menu
DanishEnglishGerman