Language: English | Dansk |

Tegn en spot-aftale, der sikrer jeres spotpris på el mod høje prisstigninger. SPOT/MAX er løsningsvalget til virksomheden, der skal have tegnet en ny el-aftale og ønsker fleksibilitet og økonomisk sikring i forhold til deres elforbrug.

Hvad indgår i SPOT/MAX?
• SPOT/MAX giver din virksomhed en fleksibel el-aftale, hvor I er sikret mod store prisstigninger på elmarkedet gennem en MAX-pris.

• Forsikringsløsningen garanterer dig og din virksomhed den reelle markedspris, hvor I er sikret en gevinst ved et prisfald på elmarkedet.

• SPOT/MAX giver virksomheder fuld fleksibilitet i form af ubegrænset forbrug og en elpris, der dækker netop din virksomheds behov.

Med en SPOT/MAX-løsning forsikrer I jer med ro i maven og er garanteret en bedre og billigere el-aftale over en længere årrække. 

spot-aftale spotpris på el

Hvordan fungerer en SPOT/MAX-løsning?
En SPOT/MAX-løsning sikrer, at I med virksomhedens spot-aftale undgår at betale overpris for jeres spotpris på el. I er samtidig garanteret en gevinst, hvis jeres MAX-pris ikke opnås. Hvis jeres MAX-pris overstiger den gennemsnitlige systemspot-pris, træder jeres forsikring i kraft.

Så simpelt sikrer en SPOT/MAX-løsning jer en billigere elpris

KONTAKT OS

AdressE

Østre Alle 102
9000 Aalborg

TELEFON

+45 96 82 82 81

Email

info@aventiaenergy.com

Close Menu