Language: English | Dansk |

 

 

HVEM ER VI

Aventia Energy er et finansielt elselskab, der tilbyder energiforsikring til el-aftale for erhverv, der sikrer en billigere elpris. Ved både at se på spot- og terminsmarkedet og tage det bedste fra begge sikrer vi en bedre og billigere erhverv el-aftale.

 
 
 

 

Historien bag

Som en helt ny spiller på det danske energimarked tilbyder Aventia Energy energiforsikring til virksomheder. Aventia Energy er et finansielt elselskab og blev stiftet i august 2018 af Jan Carøe Lange, der har 30 års erfaring indenfor energibranchen hos bl.a. Naturgas Midt/Nord, Norsk Elkraft, Energi Danmark og senest hos E.ON. På baggrund af mange års erfaring indenfor branchen opstod idéen om en alternativ måde at tegne el-aftale på, der sikrer, at virksomheder får en bedre og billigere elpris.

Visionen

Visionen med Aventia Energy er først og fremmest at adskille os fra de mange andre aktører på det danske energiområde. Tidligere har det for energitunge virksomheder kun været muligt at forhandle el til en fastpris over en periode på 1-5 år, eller alternativt har de store virksomheder haft mulighed for at købe el på Nord Pool time for time. I kontrast til dette opstod idéen om et finansielt elselskab, der tilbyder energiforsikring til el-aftale for erhverv, som giver dem fleksible priser på el – med udgangspunkt heri blev Aventia Energy grundlagt. 

Læs mere om idéen bag i vores nyhedsindlæg her.

Idéen bag finansielt energiselskab el-aftale til erhverv

Missionen
Hos Aventia Energy er missionen at tilbyde energitunge virksomheder:

• Rådgivning, strategisk indkøb og viden om elmarkedet – her er der tale om sparring, kontraktforhold, indblik i elmarkedet samt strategier.
• Besparelser på el-indkøbene, så virksomheder gennem vores forsikringsløsninger vil opleve en billigere elpris med sikkerhed i budgettet gennem en MAX-pris.
• Afdækning af den samlede el-udgift gennem vores forsikringsløsninger.

rådgivning el-aftale erhverv

Rådgivning og gennemsigtighed

Udover energiforsikring til virksomheders el-aftale tilbyder Aventia Energy rådgivende sparring og gennemsigtighed af elmarkedet. Vi ved, at det kan være svært at gennemskue elmarkedet og el-indkøbene, hvorfor virksomheder kan være tilbøjelige til at indgå længerevarende el-aftaler for at kende omkostningerne – uanset om det er en god aftale eller ej. For Aventia Energy er det derfor vigtigt, at vores kunder møder en oprigtig og reel sparringspartner, de kan have tillid til i den rådgivning og de løsninger, vi tilbyder.

Vores værdier
Værdierne i Aventia Energy er med til at skabe én samlet virksomhed – på tværs af alle funktioner. Vi arbejder ud fra princippet om at: 

• Tillid opbygges gennem ærlighed.
• Vi respekterer hinandens faglige og personlige integritet.

• Vi agerer indenfor rammerne af, at forskellighed og tværfaglige perspektiver og kompetencer skal dyrkes.
• En flad organisationsstruktur giver åben kommunikation, hvor samarbejde medarbejdere og ledere imellem er højt prioriteret.
• Alle har noget at tilbyde og tilføre til organisationens udvikling.

Finansielt elselskab el-aftale erhverv

Effektivisering

Aventia Energy søger de enkle løsninger og stræber efter at skabe effektive arbejdsmetoder. For at kunne tilbyde vores kunder den bedste rådgivning og løsninger, der giver den største økonomiske sikkerhed i forhold til deres el-aftale, er vi ligeledes nødt til at effektivisere og organisere arbejdsgange herefter – vi agerer indenfor princippet om at fokusere på det væsentlige og fjerne forhindringer og unødvendigheder. En virksomhed kan derfor forvente at blive præsenteret for den forsikringsløsning og rådgivning, der passer til netop deres behov.

Close Menu