Language: English | Dansk |
Aventia Energy

Mere plads til flere hænder

Aventia Energy har fået vokseværk og kan samtidig byde velkommen til nye medarbejdere.

Der sker nye spændende tiltag hos Aventia Energy, der er med til at skabe de bedste rammer for, at vi kan hjælpe virksomheder med at tegne en energiforsikring af deres elpris. Aventia Energy udvider sin størrelse både pladsmæssigt og ved flere hænder, hvilket sætter skub i processen og giver os de bedste forudsætninger for at nå ud til vores kunder og give dem en forståelse af, hvordan en energiforsikring kan skabe sikkerhed omkring deres el-indkøb og derved garantere dem en bedre og billigere el-aftale.

Nyt kontorlokale med fedt arbejdsmiljø
Vi kan med glæde kalde os nye kontorejere med en fantastisk beliggenhed i Aalborg Centrum. Vi er blevet en del af Flexoffice hos Boxit sammen med 63 andre virksomheder, hvilket har givet os et nyt og spændende arbejdsmiljø. Efter både at have haft arbejdsplads privat i en stue og derefter arbejdsplacering på GrowAAL i Aalborg ved vi, hvor meget arbejdsrammerne betyder for den daglige gang – både i forhold til arbejdsprocesserne, men også for den strategiske og kreative del, hvor der skal være plads til at udfolde de gode idéer og diskutere optimeringsløsninger. Vores nye kontorlokale omfavner 100% vores arbejdskultur og giver os muligheden for at arbejde målrettet således, at vi kan agere som den bedste sparringspartner.

Studentermedhjælpere med snakketøjet i orden
Aventia Energy har fået vokseværk med nye medarbejdere i form af 9 initiativrige og kompetente studentermedhjælpere, som du finder her. De bliver en del af den spændende proces vedrørende kontakt med nye potentielle kunder, hvor de skal gøre dem klogere på, hvordan vores energiforsikring til deres elpriser kan være dem behjælpelig.

I rekrutteringsprocessen har det været vigtigt for os, at samarbejdsmulighederne med studentermedhjælperne rækker udover gode kommunikative og relationelle kompetencer, da vi også lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor alle bliver set og hørt. Vi er ligeledes interesseret i både at lære noget og lære fra os, hvilket giver plads til, at studentermedhjælperne er med indover processen omkring kundekontakt. Det skaber de bedste forudsætninger for, at vi kan give vores kunder den rette information omkring energiforsikring til deres energiaftale, og hvordan energiforsikringen kan sikre, at de får den helt rigtige elpris.

Close Menu