Language: English | Dansk |
elpris sikkerhed økonomisk gevinst Aventia Energy fastpris spotpris fastpris-aftale simpelt

Hvor nemt kan du sikre din virksomheds elpris?

Det er svært at erkende, at man savner informationer og viden til at kunne træffe de rigtige beslutninger. Det gælder f.eks. på elmarkedet, hvor alle virksomheder skal indgå el-aftaler. Hvor kan man få gratis og uforpligtende oplysninger, der kan hjælpe med at reducere fremtidens el-udgifter – endda uden nødvendigvis at skulle skifte el-leverandør? En el-sælger repræsenterer jo en specifik koncern, der skal øge markedsandele og tjene profit til ejerne.

Ledelsen og de mange beslutningstagere i virksomhederne skal have fokus på kerne-indsatserne, de skal producere optimalt med laveste mulige omkostninger og sælge varer og ydelser til priser, der giver det ønskede dækningsbidrag. Og så kan det jo være, at overvejelser om man nu har opnået de optimale elpriser og el-aftaler fortaber sig i dagligdagens udfordringer. Man kan jo ikke være specialist på alle områder. Men hvorfor påtager du dig en unødig økonomisk risiko, når du indkøber el og binder dig til en af de mange fysiske udbyder af strøm?

Hvad kan vi tilbyde?
Hos Aventia Energy er vi overbeviste om, at du ikke kender den sande historie om det danske elmarked det sidste årti, hvor netop historien siden liberaliseringen af elmarkedet er vigtig at forstå for, at du kan træffe de rigtige beslutninger, som gør det nemmere at kalkulere de fremtidige el-omkostninger.

Det koster ikke mere end et telefonopkald at få rådgivning på området. Alternativt vil en mail kunne sætte gang i en proces, hvor vi i 99 ud af 100 tilfælde kan skaffe en bedre økonomi i virksomhedernes el-aftale. Vores indgang er: Hvorfor betale for meget for energi?

Husk at det ugennemsigtige elmarked er fyldt med skjulte omkostninger og lykkeriddere. Vi tager os tid til en faglig og saglig drøftelse om dine el-aftaler, og vi kommer også gerne for at holde et oplæg – du vil blive overrasket over, hvordan elmarkedet hænger sammen.

Når vi sammen med dig har gennemgået, hvad du historisk set har betalt for el og sandsynligvis har betalt for meget, vil vi foreslå, at du overvejer en forsikringsløsning af din elpris. Hvis du sikrer dine el-udgifter hos os – kan du beholde din leverandør og spare udgifter. Jo før du kommer i gang med at sikre din elpris – jo hurtigere sparer du på dine el-udgifter. I får rådgivning omkring en løsning, der passer til netop jeres behov.

Vores Sikringsløsninger
Der findes overordnet to muligheder, når du skal indgå en el-aftale – en fastpris-aftale eller en spot-aftale. De to el-aftaler byder på to forskellige måder at anskue den gode el-aftale og billige elpris på. Du skal overveje at tegne en spot-aftale, der sikrer jeres spotpris på el mod fremtidige høje og volatile elpriser.

Ovenpå en sådan aftale foreslår vi vores SPOT/MAX løsning, der er optimal for virksomheder, der ønske at tegne en ny el-aftale og ønsker fleksibilitet og økonomisk sikring i forhold til jeres elforbrug. En SPOT/MAX-løsning sikrer, at I med virksomhedens spot-aftale undgår at betale overpris for jeres spot-aftale på el. I er samtidig garanteret en gevinst, hvis jeres MAX-pris ikke opnås. Hvis elprisen overstiger den gennemsnitlige systemspot-pris, træder jeres forsikring i kraft.

Den anden løsning er bundet op på en fastpris-aftale. Vi kalder det en FIXED/FLEX løsning. Denne sikringsløsning sikrer ved et prisfald på elmarkedet set ud fra jeres fastpris. Løsningen skaber sikkerhed mod at betale overpriser og giver samtidig en garanteret økonomisk gevinst, hvis markedsprisen bliver lavere end jeres fastpris. Forslaget er til virksomheder, der har betalt og kommer til at betale en overpris. Du undgå med løsningen spekulationer omkring fremtidens elpris.

Vi fjerner det spekulative ved elpriserne, når det gælder virksomheders el-indkøb. Du vil med en finansiel el-aftale hos Aventia Energy altid følge markedsprisen på el, når den falder – hvis den stiger, så har man jo sin MAX-pris, som træder til.

Vores målsætning er, at sikre vores kunder økonomisk, når det gælder indkøb af el.

’Vi sikrer din elpris – du får gevinsten’ er vores motto.
Fortæl os blot hvad du betaler for din strøm – så kan vi fortælle, hvad du kan spare og tjene i fremtiden. Du skal ikke foretage dig yderligere. Vi klarer resten til gavn for din virksomheds fremtidige økonomi.

RING +45 96 82 82 81 eller SKRIV info@aventiaenergy.com
– og gør brug af vores NO CURE – NO PAY-ordning

Close Menu