Language: English | Dansk |
How-to guide moderne el-aftale Aventia Energy energiforsikring forsikringsløsninger elpris

How-to guide til den moderne el-aftale

I dette nyhedsindlæg finder du en how-to guide til den moderne el-aftale, hvor du kan blive klogere på, hvordan du sikrer din elpris og virksomhedens el-aftale fremadrettet.

Som afrunding på El-indkøberens håndbog får du her en how-to guide, som du kan lade dig inspirere af, bruge til ingenting eller anvende som din ’jeg-vil-have-det-og-det’ næste gang, du skal tegne virksomhedens el-aftale.

Den moderne el-aftale
Inden vi vil præsentere how-to guiden lad os da få defineret, hvad der menes med en moderne el-aftale. En moderne el-aftale er en aftale, der kombinerer fordelene ved en fastpris-aftale og en spot-aftale. Fra fastpris-aftalen gør vi brug af sikkerheden, hvor virksomhederne kan sikre sig ved en MAX-pris på deres elpris. Det vil sige, at virksomheden aldrig kan komme til at betale mere end deres MAX-pris. Fra spot-aftalen anvendes den variable pris, hvor du og din virksomhed har mulighed for at få en fleksibel elpris – hvis elprisen falder under din MAX-pris oplever du fordelene ved et prisfald.

Ved at vælge en moderne el-aftale hos Aventia Energy, kan virksomhed nu sikre sig en billigere pris på el med en forsikring af deres elpris. Vi er det eneste finansielle el-handelsselskab i Danmark, der har taget timingen og spekulationen ud af elmarkedet med vores forsikringsløsninger til virksomhedernes el-aftale. Vores løsninger sikrer din virksomhed mod prisstigninger på markedet og garanterer en gevinst, hvis der sker et prisfald.

How-to guide til den moderne el-aftale – hvordan sikrer du som virksomhedens el-indkøber en bedre og billigere elpris?

  • Punkt 1. Sæt dig ind i din virksomheds årlige kWh-forbrug, og hvad el-posten har af betydning for jeres daglige arbejde.
  • Punkt 2. Tjek de daglige elpriser på elbørsen Nord Pool (LINK: https://www.nordpoolgroup.com/)
  • Punkt 3. Sammenlign jeres fastpris på el med de daglige priser eller undersøg de daglige prissvingninger i forhold til jeres spot-aftale.
  • Punkt 4. Gør dig overvejelser om jeres nuværende el-aftale nu også er så god – på nuværende tidspunkt bør du have en feeling af, om I betaler det ’rigtige’ for jeres el.
  • Punkt 5. Gør dig flere overvejelser, når du skal vælge rådgiver. Er han der for at tjene penge eller give jer den bedste rådgivning?
  • Punkt 6. Dette punkt er til dem, der ikke magter ovenstående arbejde. Note: læs kun videre, hvis du vil…
  • Punkt 7. Forsikre elprisen og undgå overpriser og ligge vågen om natten i frygten for, at elmarkedet ikke arter sig efter jeres indgåede el-aftale.
  • Punkt 8. Læn dig tilbage og brug kræfter på vigtige opgaver og nyd sikkerheden og den økonomiske gevinst med en forsikring af elprisen.

Vil du sikre din virksomheds elpris og få gevinsten ved et prisfald på elmarkedet?
Så kontakt os allerede i dag.
RING +45 96 82 82 81
SKRIV info@aventiaenergy.com

Close Menu