Forsikr din virksomheds fastpris-aftale og forfølg muligheden for at tage del i et prisfald på elmarkedet. Få en bedre og billigere pris på din el-aftale med en FIXED/FLEX-sikringsaftale.

Hvad indgår i FIXED/FLEX?
FIXED/FLEX giver din virksomhed mulighed for at tegne en forsikret el-aftale, der sikrer ved et prisfald på elmarkedet set ud fra jeres fastpris.

Forsikringsløsningen skaber sikkerhed mod at betale overpriser og giver samtidig en garanteret økonomisk gevinst, hvis markedsprisen bliver lavere end jeres fastpris.

FIXED/FLEX er til dig og din virksomhed, der har betalt overpris gennem jeres fastpris-aftale og ønsker at undgå spekulationer omkring fremtidens elpris.

spot-aftale spotpris på el

Hvordan fungerer en FIXED/FLEX-løsning?
Der er en tendens til, at mange virksomheder ender med at betale overpris for deres elforbrug, da de låser deres fastpris-aftale på et dårligt tidspunkt. En FIXED/FLEX-løsning sikrer, at jeres fastpris-aftale med en fastpris på el tager del i prisfald. I undgår dermed overpriser med en FIXED/FLEX-løsning, der hjælper, hvis markedsprisen bliver lavere end jeres fastpris. Dig og din virksomhed er dermed garanteret en økonomisk gevinst ved et prisfald på elmarkedet set ud fra jeres fastpris.

Så simpelt sikrer en FIXED/FLEX-løsning jer den bedste elpris
Prisen på elmarkedet kan falde og stige ukontrollerbart. Gennem en traditionel fastpris-aftale tegner virksomheder en fast elpris, der synes lav på tidspunktet for indgåelse af el-aftalen. Ved at tegne en fastpris-aftale på helt op til 5 år binder virksomheder sig til en fast elpris, der kan blive højere eller lavere end den reelle markedspris.

Som grafen illustrerer, så tegner I med en FIXED/FLEX-løsning en variabel aftale på systemspot-prisen. Den røde streg viser systemspot-prisen på kontraktindgåelsestidspunktet, det vil sige virksomhedens fastpris. Den faste elpris giver den samme budgetsikkerhed som ved en traditionel aftale, men I er samtidig garanteret en økonomisk gevinst, hvis markedsprisen bliver leveret billigere end jeres faste elpris på kontraktindgåelsestidspunktet, hvilket de grønne felter på grafen viser.

Hvis systemspot-prisen bliver billigere end den systemspot-pris, virksomheden har på sin fastpris-aftale på kontraktindgåelsestidspunktet, udbetales differencen, hvilket den blå stiplet linje indikerer. Hvis systemspot-prisen overstiger virksomhedens systemspot-pris på indgåelsestidspunktet, så beholder du og din virksomhed jeres faste elpris.

Læs mere om konsekvenserne ved en traditionel fastpris-aftale i vores nyhedsindlæg her

pris-el-kwh-graf-fastpris

Forsikringsbarometer

Kan din virksomhed være sikker på, at jeres elpris er så god, at I ikke kommer til at betale overpris? Hos Aventia Energy opererer vi med et forsikringsbarometer, der bygger på elmarkedets historik. Forsikringsbarometret skal ses som en indikator for, hvornår din virksomhed bør overveje at forsikre jeres elpris, så I undgår at betale overpriser.

forsikring-forsikringsbarometer-forsikr

KONTAKT OS

AdressE

Østre Alle 102
9000 Aalborg

TELEFON

+45 96 82 82 81

Email

info@aventiaenergy.com

Close Menu
DanishEnglishGerman