Language: English | Dansk |

Forsikr din virksomheds fastpris-aftale og forfølg muligheden for at tage del i et prisfald på elmarkedet. Få en bedre og billigere pris på din el-aftale med en FIXED/FLEX-sikringsaftale.

Hvad indgår i FIXED/FLEX?
FIXED/FLEX giver din virksomhed mulighed for at tegne en forsikret el-aftale, der sikrer ved et prisfald på elmarkedet set ud fra jeres fastpris.

Forsikringsløsningen skaber sikkerhed mod at betale overpriser og giver samtidig en garanteret økonomisk gevinst, hvis markedsprisen bliver lavere end jeres fastpris.

FIXED/FLEX er til dig og din virksomhed, der har betalt overpris gennem jeres fastpris-aftale og ønsker at undgå spekulationer omkring fremtidens elpris.

spot-aftale spotpris på el

Hvordan fungerer en FIXED/FLEX-løsning?
Der er en tendens til, at mange virksomheder ender med at betale overpris for deres elforbrug, da de låser deres fastpris-aftale på et dårligt tidspunkt. En FIXED/FLEX-løsning sikrer, at jeres fastpris-aftale med en fastpris på el tager del i prisfald. I undgår dermed overpriser med en FIXED/FLEX-løsning, der hjælper, hvis markedsprisen bliver lavere end jeres fastpris. Dig og din virksomhed er dermed garanteret en økonomisk gevinst ved et prisfald på elmarkedet set ud fra jeres fastpris.

Så simpelt sikrer en FIXED/FLEX-løsning jer den bedste elpris

Forsikringsbarometer

Kan din virksomhed være sikker på, at jeres elpris er så god, at I ikke kommer til at betale overpris? Hos Aventia Energy opererer vi med et forsikringsbarometer, der bygger på elmarkedets historik. Forsikringsbarometret skal ses som en indikator for, hvornår din virksomhed bør overveje at forsikre jeres elpris, så I undgår at betale overpriser.

forsikring-forsikringsbarometer-forsikr

KONTAKT OS

AdressE

Østre Alle 102
9000 Aalborg

TELEFON

+45 96 82 82 81

Email

info@aventiaenergy.com

Close Menu