Language: English | Dansk |
Aventia Energy

European Energy Insurance skifter navn til Aventia Energy

European Energy Insurance ApS skifter navn til Aventia Energy ApS fra 20.01.2020. Vi har valgt et nyt kortere og mere mundret navn, der illustrerer vores passion og visioner i et meget traditionelt el-handelsmarked.

Jan Carøe Lange, CEO hos Aventia Energy, fastslår, at virksomhedens koncept fortsat er det samme, men det nye navn skal i højere grad understøtte visionen om at puste til en branche, der trænger til forandring. Virksomhederne vil stadig opleve den samme service og rådgivning, som har kendetegnet European Energy Insurance.

Aventia Energy vil fremover tilbyde de samme forsikringsløsninger til virksomhedernes el-aftale, hvor virksomhederne gennem en finansiel aftale er sikret mod prisstigninger og samtidig garanteret en gevinst, hvis der sker et prisfald på markedet.

Jan Carøe Lange fortæller:

”Navnet Aventia stammer fra en keltisk gudinde for vand. Vi arbejder med en ny og anderledes tilgang til sikre virksomhederne en lavere pris på el. Det fordrer en anderledes måde at tænke el-indkøb på i forhold til, hvad der hidtil har været muligt for virksomhederne. Derfor er vi i konstant bevægelse for at hjælpe kunderne med at spare penge på energiområdet.”

Jan Carøe Lange tilføjer:

”Teamet bag Aventia Energy er på en fælles rejse. Vi udvikler os som organisation i vores strategiske målsætning, hvilket har afstedkommet et øget behov for et visionært udtryk og navn, der afspejler dette både overfor os selv og vores kundesegment. Vi vil udvikle, forandre og revolutionere i samarbejde med virksomhederne, så vi derved kan gøre det umulige muligt – at sikre virksomhederne en bedre og billigere elpris.”

Slutteligt løfter Jan Carøe Lange sløret for, at det nye navn vil markere begyndelsen for en yderligere strategisk intensivering både på marketing- og salgsfronten:

”Vi går et spændende år i møde. Vi har nu fået virksomheden op at stå, og de organisatoriske rammer står skarpere end tidligere. Jeg har en vision om, at året ikke kun vil byde på mange nye danske kunder, vi vil øge salget til kundesegmenter i Europa.”

Ved opfølgende spørgsmål: 
Jan Carøe Lange, CEO
Telefon: +45 96 82 82 81

Close Menu