Language: English | Dansk |
El-indkøberens-håndbog-virksomhed-el-aftale - Aventia Energy

El-indkøberens håndbog: den ultimative guide

El-indkøberens arbejde er særdeles vigtig, når din virksomheds el-aftale skal tegnes. Mangler du inspiration til håndteringen af virksomhedens el-indkøb? Få fingrene i el-indkøberens håndbog allerede nu og bliv klogere på indholdet her.  

Hos Aventia Energy har vi den sidste måned været travl, og det har udelukkende været for alle el-indkøbernes skyld. Vi har nemlig arbejdet på at samle den vigtigste viden om elmarkedet, der skal gavne dig som el-indkøber og dit arbejde, når du skal tegne din virksomheds el-aftale. Vi ved, at elmarkedet kan være svært at gennemskue – særligt når man tænker på de uforudsigeligheder, som udefrakommende faktorer forårsager, der både positivt og negativt kan påvirke virksomhedens indkøb af el. Det vil vi selvfølgelig gerne give en hjælpende hånd med, så du som el-indkøber altid sikrer din virksomhed den gode el-aftale.

Hvorfor el-indkøberens håndbog?
El-indkøberens håndbog er et redskab, som vi på baggrund af vores historiske arbejde med elmarkedet mener kan bidrage positivt til el-indkøberens forståelse af elmarkedet og elprisernes udvikling, når det kommer til at tegne el-aftalen. Håndbogen til virksomhedens el-indkøber skal derfor ses som et holdepunkt, som indkøberen af el både kan bruge som et ståsted, når el-aftalen skal tegnes i forhold til do’s and dont’s. Derudover kan el-indkøberens håndbog give et helt nyt indblik i, hvad du skal være opmærksom på for at undgå, at din virksomheds el-aftale ikke ender med at blive en dårlig aftale.

Samtidig ved vi, at elmarkedet kan være et tungt emne at dykke ned i, men der er ingen, der siger, at det ikke må være sjovt at arbejde med indkøb af el. Håndbogen til virksomheders el-indkøber er derfor et inspirerende indspark krydret med lidt humor, der løfter elmarkedet til et nyt niveau – her er LOTTO-tal og spåkone nye nøgleord, når det kommer at sikre den gode el-aftale.

Nyeste viden og relevante indspark til at sikre din virksomheds el-aftale
Håndbogen til el-indkøberen er delt op i forskellige temaer, når det kommer til elmarkedet, elpriserne og den gode el-aftale. Som indkøber af el får du både viden om elmarkedet og elproduktionen i Danmark, der giver en grundlæggende forståelse af, hvordan elmarkedet hænger sammen og hvilke faktorer, der spiller ind i forhold til elprisens udvikling i Danmark.

Derudover får du som el-indkøber viden om de konsekvenser, en dyr elpris kan have for din virksomhed, hvor et virksomhedsscenarie fortæller helt sort på hvidt, hvor galt det kan gå, hvis din virksomheds elpris ender med at blive en dyr pris på el. Elprisen er en vigtig faktor for den gode el-aftale, hvorfor indsigt i de økonomiske konsekvenser i forhold til en dyr elpris er vigtige at have in mente, når din virksomhed skal tegne el-aftalen.

Vi giver samtidig gode råd til, hvordan du som el-indkøber kan skabe den rette sikkerhed, når det kommer til at tegne en god el-aftale og en how-to guide til at sikre din virksomheds el-aftale og en billigere elpris.

Vil du have fingrene i håndbogen til el-indkøberen?
Hvis du som el-indkøber sidder og tænker, at du allerede nu godt kunne bruge et par indspark til håndteringen af din virksomheds indkøb af el i 2020, så vil vi gerne hjælpe!

Du kan derfor kontakte os allerede NU og få fingrene i el-indkøberens håndbog. Ved at udfylde nedenstående oplysninger modtager du håndbogen pr. mail.

Ved at udfylde ovenstående kontaktformular giver du Aventia Energy tilladelse til, at vi må kontakte og tilsende dig
nyheder om produkter, organisatoriske tiltag og events.

Close Menu